säg hej till harry

Personlig Svarsservices chatt-lösning byggd på artificiell intelligens

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
genom att klicka på "ställ mig i kö" så kontaktar vi dig när öppningar finns för denna ai-chatt
harry

En digital kollega 🤖

Tänk er en supportmedarbetare som aldrig blir sjuk, aldrig tar semester, aldrig kommer sent, jobbar dygnet runt, kan förstå flera olika språk och kan multi-taska och svara på hundratals supportärenden samtidigt.  Säg Hej till Harry!

Simple & Powerful

NLP (Natural Language Processing)

Harry är en chattmjukvara som bygger på artificiell intelligens och maskininlärning. Med hjälp av ”Natural language processing”(NLP) så har denna AI-chatt kontextbaserad språkförståelse, kan förstå stavfel och olika typer av meningsuppbyggnader.

harry

Vad är AI?

AI är en förkortning av Artificiell Intelligens. Enkel förklarat så kan det liknas med en digital hjärna. En hjärna som blir smartare och smartare för varje dag, vecka och månad. AI fortsätter att förändra samhället och hur vi lever. AI Chatbots byggda för konversation är mer populärt än någonsin. Innovativa varumärken runt om i världen använder dessa chatbots för att förändra sitt sätt att göra affärer och kommunicera.

Simple & Powerful

Unikt erbjudande

Av vår erfarenhet har vi märkt att hybridformer av AI-chattar i kombination med liveagenter erbjuder den bästa användarupplevelsen. Detta kallas mänsklig överlämning eller avlastning. Personlig Svarsservice har flera anställda agenter som sömlöst tar över en konversation så fort AI-chatten inte förstår. Detta innebär att kunden alltid får ett svar och hjälp. Antingen av AI´n eller av en människa. Detta gör vårt erbjudande helt unikt.

harry

Högsäsong? Inga problem

Harry är oändligt skalbar och kan därmed hantera alla era kunder samtidigt om det skulle behövas. Inga köer, ingen väntetid. Skriver 1000 personer samtidigt så får alla svar exakt samtidigt.

Låt Harry stå som första försvarslinje och svara på alla repetitiva och återkommande frågor och låt sedan er egen personal jobba med mer komplexa ärenden som i många fall ökar motivationen.

Simple & Powerful

Egen personlighet

Harry, Anna, Alfred... Kärt barn har många namn. Vår AI-intelligens kommer heta Harry. Vad heter er? När vi bygger upp denna AI-intelligens till er så får ni vara med att forma personligheten. Ska det vara en man eller kvinna? Ålder? Humor?. Ni bestämmer vem er AI-chatt ska vara!

Alltid tillgänglighet 24/7 365 dagar om året

Vår AI-chatt gör din verksamhet tillgänglig 24/7 på flera plattformar genom full automatisering. Tillgänglighet driver kundnöjdhet

Sänk kostnader för support

Eftersom vår AI-chatt i många fall hanterar 60– 70% av ärenden försvinner behovet att ersätta medarbetare när någon slutar. Det som AI ́n inte förstår snappar våra anställda agenter upp

Öka motivationen för medarbetare

Eftersom er digitala kollega tar hand om de repetitiva frågorna får medarbetare ägna sig åt de mer komplexa ärendena och utvecklas i sin roll.