Loading...

Om oss

Svarstider

Vi har en snittsvarstid på 10 sekunder

Telefonister

Idag har vi 15+ telefonister som svarar

Erfarenhet

I över 16 år har vi hjälpt företag med tillgänglighet
Företaget

Om oss

Personlig svarsservice erbjuder ökad tillgänglighet för företag med hjälp av telefonpassning, bemannad webbchatt och service i form av tidbokningar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant inom kundservicelösningar och professionellt bemötande åt våra kunder. Genom att öka tillgängligheten i telefon och webb höjer vi våra kunders servicenivå och ökar lönsamheten i deras verksamhet. Affärsområdet svarsservice startades 2004 och var då en del av systerbolaget GCM. 2013 bildades det egna bolaget Personlig svarsservice. Sedan april 2023 är Personlig svarsservice en del av Responda Group.
Läs mer om Responda Group
“Våra inringande kunder upplever vår verksamhet som större och proffsigare, trots att det enbart är jag på företaget. Stort tack till Personlig svarsservice som har full koll på mig och min verksamhet trots att det inte ringer så mycket hos oss”
— Trogen kund sen 2004

Våra telefonister =
våra hjältar

Personlig svarsservice startades 2004. Flertalet av våra anställda har varit med oss i många år. Det är naturligtvis en trygghet för våra kunder och något som vi är stolta över. Den låga personalomsättningen ger oss ett gott betyg på att vi har en trevlig, rolig och utvecklande arbetsplats där våra anställda trivs.

Våra telefonister gör alltid det lilla extra för att göra er kund nöjd. Vi har alltid ett glatt och trevligt bemötande. Det ska vara kul att prata med oss!Personlig svarsservice lägger stor vikt vid våra telefonisters hälsa och utbildning. Kontakta oss gärna med vår live chatt nere i högra hörnet.

Till våra tjänster
jobb

Är du intresserad av att jobba hos oss på Personlig Svarsservice?

Vi söker regelbundet efter båda säljare och telefonister. Tveka inte på att höra av dig om du är intresserad. Du kan se våra lediga jobb här